Què és el FSCat-Girona?

El FSCat-Girona és un espai de trobada obert, divers, plural i no governamental d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives.

Les entitats participants provenen de diferents àmbits com la cooperació internacional, la lluita sindical, el tercer sector, el món ecologista, la solidaritat, l’economia social, l’ensenyament, els mitjans de comunicació o la igualtat de gènere, d’arreu de les comarques gironines.

posterFSCatGi14

Des d’aquest fòrum es pretén estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l’atenció de les necessitats de l’ésser humà a l’entorn de tres eixos: les lluites, els drets socials i les alternatives al capitalisme. Des d’aquest fòrum es té l’objectiu d’articular de manera descentralitzada i en xarxa, a entitats i moviments socials amb inquietuds similars, involucrats en accions tant del món local com de l’àmbit internacional.

L’edició d’enguany tindrà lloc el 5 d’abril a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona on es farà un exercici de reflexió col·lectiva de com podem assolir la defensa dels drets necessaris que ens són propis, i fer-ho mitjançant la construcció d’alternatives a partir de les xerrades, assemblees, debats, conferències i cinefòrums entre altres activitats que organitzen més de trenta entitats que treballen a la ciutat de Girona i per extensió a les comarques gironines.

La participació en el FSCat és totalment oberta a totes les entitats i persones de la societat civil i els moviments socials de la ciutat que s’hi sentin identificades i hi vulguin assistir o implicar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s